District U

Ik wil wonen in District U

Wonen

In District U vormen de bewoners de wijk. Scholieren, studenten, kunstenaars, gezinnen, en ouderen komen elkaar tegen, leren met en van elkaar. Dit ondersteunen we met eenvoudige toegankelijke bouw, waarbij er veel plekken zijn waar je elkaar makkelijk en veilig kunt ontmoeten. Er is een communitymanager die mensen met ideeën aan elkaar koppelt. De begane grond is ingericht op het principe dat je mensen makkelijk kunt ontmoeten en eenmaal binnen in je woning, voel je je direct thuis. De woningen zijn uiteraard van nieuwbouwkwaliteit: modern, energie-efficiënt en hoge mate van comfort

Photo 1474649107449 ea4f014b7e9f

Trots aan de Maas

In District U is ruimte voor iedereen. Er komen appartementen voor alleenstaanden of kleine huishoudens maar ook grote appartementen met buitenruimte voor grotere huishoudens. Grondgebonden woningen voor gezinnen en woon-werkmogelijkheden voor mensen met een bedrijf aan huis. En dan is er nog de keuze tussen huur en koop. Niet alle woningen zullen tegelijk worden aangeboden. Hou daarom onze kanalen in de gaten of, nog makkelijker, schrijf je in op onze nieuwsbrief om te horen wanneer welk woonblok beschikbaar komt.

Heb je interesse in de tijdelijke woningen die in District U komen? Schrijf je dan in op de website van Gapph om op de hoogte te blijven.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We willen graag dat de ontwikkeling van District U aansluit op de wensen en behoeften van de Vlaardingers. Wil je meedenken over deze nieuwe stadswijk en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Je bent akkoord dat we je een aantal keer per jaar onze nieuwsbrief sturen over District U. We zullen je gegevens uitsluitend voor deze nieuwsbrief gebruiken. Uitschrijven kan op ieder gewenst moment via de link in de nieuwsbrief.