District U

Ruimte voor evenementen & bijeenkomsten

Ondernemen

In District U is er alle ruimte om te ondernemen. Van kantoren, studio's, ateliers en horeca tot werkplaatsen, kant-en-klare professionele keukens en laboratoria. Het voormalig Unileverterrein in Vlaardingen wordt de komende jaren herontwikkeld tot een volwaardige stadswijk aan de Maas. Als pionier vind je hier nu al een betaalbare en creatieve werkplek met ruimte voor groei. In directe verbinding met de historische binnenstad van Vlaardingen, met ruime parkeergelegenheid of binnen 15 minuten te bereiken vanaf Rotterdam met de metro.

Gapph Vastgoedbeheer verhuurt en beheert voor District U de tijdelijke werkruimtes op het voormalig Unileverterrein in Vlaardingen. Je kan ze bellen 088 62 62 200 of mailen huren@district-u.nl

729 2160
Unilever Vlaardingen 5353
Unilever Vlaardingen 5375
Unilever Vlaardingen 5218

Auditorium of vergaderzaal huren

Wat je ook doet, het kan in District U. Ben je op zoek naar ruimte voor een evenement, congres, symposium, voorstelling, vergadering, bijeenkomst, presentatie, brainstorm, meeting, expositie? Voor kleine of grote groepen mensen? Tal van mogelijkheden en alles is bespreekbaar! De entree van het gebouw is representatief, er is een bemensde receptie, een centrale ontmoetingsplek, een koffiebar en er zijn diverse meeting rooms. Audio-visuele voorzieningen zijn aanwezig en vanzelfsprekend is er snelle wifi.

De voordelen

Op deze dynamische locatie aan de Maas werk je tussen heel verschillende ondernemers, start-ups en creatievelingen. Je hebt alle ruimte om te netwerken, te creëren en te groeien. Dit zijn de vijf meest genoemde voordelen van werkruimte huren in District U:

 • Gunstige prijs

  Incl. internet, beamer

 • Goed bereikbaar

  Dichtbij snelweg en metrohalte.

 • Gratis parkeren

  Parkeergelegenheid op het terrein, altijd gratis.

 • Ruime openingstijden

  7 dagen per week toegankelijk.

Meer weten?

Heb je interesse om werkruimte te huren of wil je de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met Gapph Vastgoedbeheer. Gapph verhuurt en beheert voor District U de tijdelijke werkruimtes op het voormalig Unileverterrein in Vlaardingen.

Gapph kan je alles vertellen over de beschikbare ruimtes en de prijzen (vanaf 17m2, vanaf €200 per maand, incl. servicekosten, excl. btw) en je een rondleiding geven op de locatie.
Gapph Vastgoedbeheer:
088 62 62 200 of huren@district-u.nl