District U

Ik wil ondernemen in District U

Ondernemen

District U is de plek waar zeer bijzonder heel normaal is. De combinatie van de dynamische omgeving, de ruimte om te groeien, de creativiteit en de collectiviteit is uniek in de regio. Ook de geschiedenis waar we op voortbouwen mag er zijn; het voormalige Unilevergebouw met z’n werkruimtes en laboratoria en een prachtig bedrijfsrestaurant. In directe verbinding met de historische binnenstad van Vlaardingen, met ruime parkeergelegenheid of binnen 15 minuten te bereiken vanaf Rotterdam met de Hoekse metrolijn.

Straks heb je hier een flexplek in kantoor of werkplaats, run je een restaurant of kapperszaak of ga je naar school of stageplek. Nu kun je er al experimenteren met je tijdelijke horecaconcept, kantoorruimte huren met uitzicht op de haven of in een gezamenlijke werkplaats je ambacht uitoefenen.

Meer weten?

Heb je interesse om werkruimte te huren of wil je de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met Gapph Vastgoedbeheer. Gapph verhuurt en beheert voor District U de tijdelijke werkruimtes op het voormalig Unileverterrein in Vlaardingen.

Gapph kan je alles vertellen over de beschikbare ruimtes en de prijzen (vanaf 17m2, vanaf €200 per maand, incl. servicekosten, excl. btw) en je een rondleiding geven op de locatie.
Gapph Vastgoedbeheer:
088 62 62 200 of huren@district-u.nl