District U

Niets is wat het is, alles is wat het wordt

Nieuws en evenementen

RV2203527

Nieuws

Wethouders verwelkomen eerste bewoner van Fairland Studios Vlaardingen

12-10-2022

De eerste bewoner heeft zijn intrek genomen in de tijdelijke woningen op het terrein van District U aan de Olivier van Noortlaan in Vlaardingen. De studio’s, die voornamelijk bestemd zijn voor studenten, jongeren en starters, leveren een belangrijke bijdrage aan het oplossen van de woningnood in de regio. Binnenkort zijn alle 318 woningen van het project Fairland Studios bewoond.

Verder lezen

Post District U 21 juni

Nieuws

Start bouw voor tijdelijke woonstudio’s op terrein District U

21-06-2022

Wethouder Bart Bikkers heeft de eerste van 318 tijdelijke woonstudio’s geplaatst in District U. De studio’s zijn voornamelijk bestemd voor studenten, jongeren en starters, die binding hebben met Vlaardingen en actief willen zijn in deze omgeving. De studio’s leveren een belangrijke bijdrage aan het oplossen van de woningnood in de regio. Naar verwachting zullen de studio’s in de loop van september klaar zijn voor bewoning en voor een periode van maximaal tien jaar blijven staan. Na die tijd maakt het complex plaats voor nieuwbouw.

Verder lezen

2

Nieuws

Transformatie voormalig hoofdgebouw

18-11-2021

Het voormalige hoofdgebouw van Unilever wordt getransformeerd naar een moderne programma-mix van wonen, werken, dienstverlening, horeca en ontspanning. Een nieuwe hotspot voor Vlaardingen en omstreken!

Verder lezen

1

Nieuws

Sloop gestart

16-11-2021

De sloopwerkzaamheden op District U zijn gestart met gebouw E, dat plaats maakt voor tijdelijke woningen. Bij de sloopwerkzaamheden wordt gewerkt vanuit een circulaire gedachte, zoals materialen van elkaar scheiden en eventueel herbruiken in een later stadium.

Verder lezen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We willen graag dat de ontwikkeling van District U aansluit op de wensen en behoeften van de Vlaardingers. Wil je meedenken over deze nieuwe stadswijk en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Je bent akkoord dat we je een aantal keer per jaar onze nieuwsbrief sturen over District U. We zullen je gegevens uitsluitend voor deze nieuwsbrief gebruiken. Uitschrijven kan op ieder gewenst moment via de link in de nieuwsbrief.