Breakdancer Zebrapad
Room to move in een nieuwe stadswijk

Bij District U bepaal je het niet alleen binnenshuis zelf, maar denk je ook mee over groen en buitenruimte. Er is veel te kiezen: fijne studio’s, ruime appartementen en lofts met balkons, penthouses met dakterras of stadswoningen met tuin. District U wordt autoluw, krijgt straten als tuinen en om de hoek is er het Maaspark. Allemaal plekken om je samen eigen te maken!

Birdseye district U 2560x1300px

Thuis in een nieuwe wijk

District U wordt een mooie, levendige stadswijk. Met goede woningen en sport- en zorgvoorzieningen. Voor mensen met uiteenlopende woonwensen en financiële mogelijkheden. Jonge gezinnen, gepensioneerden, studenten. Iedereen vind in District U de ruimte om prettig en comfortabel te wonen. It’s up to you!

Slide 1400x800
District U 3 Slide 1400x800
District U Slide 1400x800
District U 2 Slide 1400x800
Slide 1400x800

Room to move

Room to move is de prikkelende uitnodiging om zelf je huis en wijk vorm te geven. Om te beginnen je huis. Want heel veel is hier mogelijk als het gaat om jouw favoriete indeling en liever een tuin of balkon. In het markante Unilever-gebouw dat behouden blijft, kun je zelfs helemaal zelf bepalen wat het formaat en volume van je loft wordt.